A la carte

Voorgerechten € 16,- 

Coquille

Gemarineerde coquille met crème van geitenyoghurt, citrus gelei en schuim van wortel.

Zalmforel

Licht gerookte zalmforel met bouillon van dashi en verschillende bereidingen van tomaat.

 

 

Tussengerechten € 18,-

Rode Poon

Op de huid gegaarde rode poon met compote zwarte knoflook, bleekselderij en vanille geserveerd met heldere vis saus. 

Buikspek

Krokant gebakken buikspek met kapucijners, gezouten paprika en savora mosterd aangemaakt met piccalilly.

 

 

Hoofdgerechten € 28,- 

Kalf

Geroosterde kalfslende met kalfsmerg en stoof van kalfsnek, crème artisjok, gekonfijte aardappel en saus van rode biet.

Catch of the Day

Wisselende vis met seizoensgebonden groenten

 

 

Desserts € 14,-

Kersen

Mousse van kersen, sponge cake van pistache met ijs van gekarameliseerde witte chocolade.  

Kaas

Selectie van 5 verschillende Hollandse kazen met bijpassend garnituur